Handelsbetingelser

Handels- og abonnementsbetingelser

Alle produkter og tjenester på domænet https//www.hellesofie.dk  udbydes af

Helle Sofie Massage & zoneterapeut

V/ Helle Sofie Thorvøe

Rosenvænget 1 B

5580 NørreAaby

tlf. 30828493

1. Generelle handels betingelser for betaling

1.1 Alle priser hos virksomheden “Helle Sofie massage & zoneterapeut” er anført i Danske Kr (krone DKK) eksklusiv moms.  Med mindre andet er anført.Der tages forbehold for ændringer i moms, skatter, afgifter, samt trykfejl eller ændringer i brochurer, website, skriftlige tilbud og øvrigt salgsmateriale.

1.2 For de fleste opkrævninger gælder det, at betaling er 8 dage netto. Ved behandling er opkrævningen umiddelbart efter behandlingen. Ved onlinekøb har du mulighed for at betale med Mastercard, Visa, Visa/Dankort. Helle Sofie Thorvøe gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer, når dit køb er afsluttet.
Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL). Ved behandlinger kan du betale kontant eller via MobilePay. Overskrider du betalingsfristen, modtager du en kærlig påmindelse fra “Helle Sofie  massage & zoneterapeut”

1.3 Når du har betalt for dit køb online, modtager du en kvittering via mail med købsdetaljer og eventuelle specifikke kursusdetaljer.

1.4 Kvitteringen er din adgang til et kursus, klippekort eller online produkt hos ”Helle Sofie massage & zoneterapeut ”. Ved behandlinger modtager du en regning/kvittering for dit køb med det samme på din email.

2 Køb af kurser, klippekort, forløb mv.

2.1 Ved køb af kurser, klippekort, forløb mv. hos ”Helle Sofie massage & zoneterapeut” er købet som udgangspunkt bindende, se dog under fortrydelsesret.

2.2 Det er ikke muligt at skifte til et andet hold eller få kompensation i form af et andet kursus eller en uddannelse hos ”Helle Sofie massage & zoneterapeut”, såfremt du bliver forhindret i at deltage i et kursus, på en workshop eller et forløb, du havde tilmeldt dig, f.eks. på grund af sygdom.

2.3 Et nyetableret kursushold gennemføres kun, hvis 3/4 af pladserne eller mere er besat. Er denne betingelse ikke opfyldt og der aflyses, bliver det fulde beløb refunderet

2.4 Ved sygdom hos underviseren (Helle Sofie Thorvøe) forsøges der at, der etableres en erstatnings gang. Det er ikke muligt at få refunderet det indbetalte beløb, hvis man er forhindret i at deltage i erstatnings gangen. Hvis det ikke lykkes at finde en afløser refunderes beløbet for den pågældende dags undervisning.

3 Fortrydelsesret ved køb af onlinekurser, kurser, klippekort m.v.

3.1 I henhold til lov om forbrugeraftaler har du 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en ydelse over nettet. Dvs. du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet. Det gælder både, når du køber varer, og når du køber ydelser, som kurser og workshops. Fortrydelsesretten indtræder fra det tidspunkt, du modtager en bekræftelse på din tilmelding, dog aldrig længere end 3 måneder fra din bestillingsdato.

3.2 Er du påbegyndt et kursus, en workshop efter du har fået kendskab til vores betingelser, er din fortrydelsesret ophørt også selv om op starten af kurset, workshoppen er påbegyndt indenfor 14 dage efter din tilmelding.

3.3 Vil du gøre brug af din fortrydelsesret, skal det ske ved henvendelse til helle@hellesofie.dk

4 Afbud ved behandling i klinikken hos “Helle Sofie  massage & zoneterapeut”

4.1 Ved afbud indenfor 12 timer, vil “Helle Sofie massage & zoneterapeut” forsøge at afsætte tiden til en anden. I så fald dette ikke kan lade sig gøre bliver du faktureret 50 % af den fulde pris for behandlingen.

4.2 Ved udeblivelse uden afbud faktures behandlingens halve  pris.

5 Ansvar ved behandlinger

5.1 Du har altid det fulde ansvar for eget helbred, og det forventes altid, at du er i kontakt med egen læge og kontakter vedkommende, hvis der opstår nogen tvivl om din generelle sundhedsmæssige tilstand. Alle mennesker er forskellige, og der er ikke én viden, som er gældende for alle.

6 Ratebetaling ved køb af onlinekurser

6.1 Det er muligt at betale kurser, online kurser  se beskrivelsen ved det enkelte produkt, i rater.

6.2 Det skal præciseres, at selv om du har denne valgmulighed, skal alle rater betales, også selv om du afbryder din deltagelse på et kursus og således ikke gennemfører.

6.3 Ratebetalingerne refunderes eller ophører kun, hvis et kursus (med fysisk deltagelse) aflyses pga. sygdom eller manglende deltagelse.

7 Om ophavsret

7.1 Alle rettigheder til workshops, kurser tilhører Helle Sofie massage & zoneterapeut.  Ophavsretten tilhører Helle Sofie massage & zoneterapeut og materialet, uanset medie, er kun til købers personlige brug og må ikke kopieres, distribueres, deles med andre eller benyttes i nogen form for undervisning af tredjemand.

8 Force Majeure

8.1 I tilfælde af force majeure/force majeure lignende forhold vil det ikke være muligt at få refunderet pengene for arrangementet eller udgifter forbundet med arrangementet (fx transport, indkvartering, forplejning). Det vil heller ikke være muligt, at skifte til et andet arrangement. ”Hs massage & zoneterapi” vil løbende holde kursisterne underrettet og efter bedste evne finde en anden god måde at afholde arrangementet på.

9 Persondata

9.1 Ingen personlige oplysninger som registreres hos ”Helle Sofie massage & zoneterapeut”, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

9.2 Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelige for ”Helle sofie massage & zoneterapeut”.