Øreakupunktur

Genopret din krops balance
Bestil nu

Rygestop, har du viljen?

Så kan jeg gøre vejen lidt nemmere. Jeg kan ikke give dig viljen til at stoppe, den skal du selv komme med.

Ved rygestop går der ca. 3 måneder før kroppen har fået regenerere sig. De stoffer kroppen har manglet under rygningen (f.eks. blodsukkerbalancen og calcium/magnesium balancen) Der går ca. 7 år  (alt efter hvor lang tid du har røget ) Før din krop har regenereret  de celler der kan regenererer.

I den periode er det en rigtig god ide at gå regelmæssigt til en form for behandling, det vil kunne mindske perioden og øge chancerne for bedre gendanne dine celler- give dig mere energi, samt styrke dine slimhinder i lunger, tarmsystemet og øge immunforsvaret.

Jeg anvender sterile nåle, der skal sidde i øret til de selv falder ud ca 10 -14 dage, hvis du har nåle skræk er det ikke et problem  et apparat det kan erstatte nålene.

Du skal min regne med 3 behandlinger, bestil helst morgen tider og ingen kaffe inden du møder-  find gode råd til dit ryge stop.


 

Øre akupunktur

Øret er et mikrosystem, som afspejler hele kroppen. Øre akupunktur er en behandling med små blivende nåle, der selv falder ud efter 10 – 14 dage. Enkelte punkter behandles med alm. akupunktur nåle. Jeg bruger Agiscop til nøjagtig punkt søgning.

Opstår der en ubalance i kroppen, vil denne afspejle sig i øret, der gør at ubalancen kan behandles direkte gennem øret. Behandlingen med øre akupunktur regulere den ubalance, der har forårsaget sygdom, smerter eller andre skavanker i kroppen.

Øre akupunktur er særligt effektivt mod;

  • smerter
  • migræne og hovedpine
  • lidelser i bevægeapparatet (muskel og ledsmerter)
  • søvnproblemer
  • kroniske samt akutte skader
  • allergier
  • hormonale lidelser
  • blodtrykket

Kan med fordel benyttes i forbindelse med rygestop og appetitregulering.

Jeg bruger også behandlings formen i klinikken i forening med andre behandlinger, så den bliver mere effektiv.

Fransk øreakupunktur tradition (auriculoterapi) denne teori er udarbejdet af den franske læge og forsker Paul Nogier. Auriculoterapien er godkendt af verdenssundheds orginsationen WHO som behandlingsform.

Sukker trang og appetitregulering.

Hvis du har en stor appetit eller har svært ved at følge et slankeprogram. Akupunktur kan dæmpe appetitten og din sukker trang. Behandlingen er permanent øreakupunktur, hvilken man har kendt til i mange år og opbygget erfaring i.

Behandlingsmæssigt stimuleres bla. behovspunkterne. For at aktivere punkterne, sættes et antal små nåle i ørerne, som for mange mennesker betyder,at appetitten dæmper og lysten til søde sager reduceres.

Nåle er 2-3 mm lange og sterile, bliver siddende i øret og skiftes hver 14 dag. De støtter din krop imens du  vil vænne dig, til dine nye spise vaner.

Ved første behandling taler vi om den generelle situation, bl.a. hvorfor vægten er steget.

energi behandling